Obrenovac, 05.07.2020

TENT dočekuje Partizan uz nekoliko zanimljivih akcija


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 25.10.2019.
Publika će imati priliku da se slika sa peharima koje su naša ženska i muška reprezentacija Srbije osvojili na Evopskim prvenstvima u Ankari i Parizu

Foto:lokalnenovine.rs
Odbojkašice TENT-a imaju maksimalan učinak u prva tri kola BPŠ SLS. Odličnom igrom i zalaganjem padali su KLEK, Beograd i Vizura, a na red je došao i Partizan koji trenutno nema nijednu pobedu. Pored utakmice 4.kola sa Partizanom koja ide uz direktan TV prenos na RTS2, Odbojkaški klub TENT ima još nekoliko zanimljivih akcija.

Od 11.00h do 12.00h na Gradskom trgu biće izložena oba pehara koje su naša ženska i muška reprezentacija Srbije osvojili na Evropskim šampionatima u Ankari i Parizu. Pored pehara na trgu će odbojkašice TENT-a deliti ulaznice za utakmicu sa Partizanom i družiti se sa našim sugrađanima. Fotografisanje naših sugrađana sa peharima je omogućeno u hali od 17.00h do 18.00h kada počinje utakmica, kao i na kraju susreta. Fotografisanje u toku utakmice nije dozvoljeno. Fotografisanja na trgu neće biti.


U hali Odbojkaški klub TENT sprovodi akciju "RAK DOJKE JE IZLEČIV UKOLIKO SE OTKRIJE NA VREME" zajedno u saradnji sa ekipom iz Dom zdravlja Obrenovac. U sklopu te akcije, igračice oba tima podeliće publici određen broj majica ,kao i balona , flajera, mašni...Treća akcija je skupljanje humanitarne pomoći za malu Helenu. Na ulazu u halu biće postavljena kutija za prikupljanje novca.


Žreb za četvrtfinale Kupa Srbije biće održan održan 15-ak minuta pre početka utakmice, a izvlačenje će biti direktno na RTS-u. Svratite u subotu 26.oktobra u halu i pružite podršku odbojkašicama da ostvare četvrtu pobedu u nizu.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE