Obrenovac, 19.07.2024

ŠTA NAJVIŠE UZBUĐUJE MUŠKARCE, A ŠTA ŽENE?


Izvor: Kurir.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 20.04.2023.
Dr Milošević: Svako od nas ima neki fetiš, problem je ako preraste U PATOLOGIJU

Foto:Denys Kovtun / Alamy / Alamy / Profimedia


"Čovek je tražio da mi uplati novac na račun, jednu finu sumu novca, da se nađemo u sred grada, a da mi on liže štikle!"

Ovu bizarnu ponudu podelila je naša poznata glumica Ivana Dudić sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Jedna od definicija fetiša je seksualna privlačnost prema predmetima, delovima tela ili situacijama koje po svojoj prirodi nisu seksualne.

Zbog toga je o fetišima voditeljka Pulsa Srbije Milica Marković razgovarala sa dr Aleksandrom Miloševićem, urologom i seksologom.

Fetišizam ne mora samo da bude seksualni već i prema predmetima, ljudima poput kraljeva i političara. Gotovo svaki čovek ima određeni seksualni fetiš, ali ne podleže tome da mu to bude način obavljanja određene seksualne funkcije, već da mu to olakša uzbuđenje ili seksulanu komunikaciju - objašnjava dr MIlošević.

Potom je naveo i najčešće primere fetišizma kod oba pola.

Najčešći fetiš kod muškaraca su ženska kosa, grudi, nekom velike, nekom male. Najčešće veće mamile privblače muškarce. Takođe, i lepo namazani nokti privlače muškarce. Pirsinzi mogu da budu pirsinzi, lepa stopala, koja su vezana nogama za ženski polni organ. Za žene, najčešći fetiš, kako je opisano, je kratka bradica od 3-4 dana, lepe, negovane ruke, dufgi prsti, lepa zadnjica i lepo oblačenje. S tim što žene imaju i fetiš lepih reči koje se tiho govore na uvo - dodao je gost Pulsa Srbije..

Upozorio je i na razliku običnog od patološkog fetišizma.

- Fetiš može da bude vrlo blago izražen, ali može da bude i patološki i on se javlja kad je to jedini način da možete da se uzbudite. Vi ste zavisnik od fetiša, koji može da bude i prema obući i odeći, ne mora samo prema delovima tela - zaključio je dr Milošević.

 

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE